headerimage

Zoek je goede Osteopathie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Hoevelaken. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Osteopathie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten

Helend bewegen met osteopathie

Klachten door verminderde beweeglijkheid

Als je je minder goed kunt bewegen kan dat effect hebben op je hele lichaam. Ook klachten waarvan je het niet zou verwachten, zoals migraine, zwangerschapsklachten, buikpijn, geïrriteerde darmen, vermoeidheid of rugklachten, kunnen te maken hebben met verminderde beweeglijkheid.

Osteopathie: werken met de handen

Een osteopaat werkt met de handen en voelt waar een klacht zit. Bij het stellen van de diagnose analyseert de osteopaat op basis van fysiologie, neurologie en anatomie. Van spieren tot botten, van lymfestelsel tot organen. Hierbij is het uitgangspunt dat het hele lichaam is verbonden. Deze zachte vorm van behandelen kan toegepast worden op veel klachten. Maak vandaag nog een afspraak om te ontdekken wat osteopathie voor jou kan betekenen.

De behandeling

Een behandeling door een osteopaat is mild. Hij of zij werkt met de handen en herstelt jouw beweeglijkheid door je vast te pakken. Deze manier van behandelen bevordert het natuurlijke genezingsproces. Vooral, maar niet uitsluitend, zwangere moeders en ouders met jonge kinderen hebben veel baat bij osteopathie.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

661 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top